shape
shape

Semi-automatické Ringless Pracky Stroj Tlač Handričkou Nôž Škrabanie Pracky Stroj Plachtou Dierky Stroj

Na sklade

sku: w6671

  • 0

(0 )

€181.40 €159.63

  • Kategória: Stroj Nástroje A Príslušenstvo

Farby:

  • Čierna

  • Zelená

  • Modrá

  • Svetlo Modrá

  • Fialová

  • Orange

  • Fialová

  • Hnedá

Veľkosti:

  • Popis
  • Ďalšie Informácie
  • Recenzie(0)

Tlač handričkou semi-automatickej pracky stroj

Semi-automatickej pracky stroj tlače tkaniny je automaticky podlomili keď gombíkovej dierky je prevádzkovaný.Štruktúra je jednoduchá a prevádzka je pohodlné.To je široko používaný pre záväzné nitovanie produktov, ako sú sprej reklama handričkou, light box handričkou a stan.

Po prvé, výhodou

1, nie je potrebné používať elektrickej energie, úspory energie a ochrany životného prostredia;

2, treba len ručné ovládanie pracovníkov, v porovnaní s riadnym príručka pracky stroj, semi-automatickej pracky stroj má výhody vysokú účinnosť, jednoduché pretiahnutie, stlačením gombíkovej dierky, ktoré je pevné a krásne, a ľahko ovládateľný a prispôsobiteľný.Riadnym príručka pracky stroj má veľké pracovné náročnosti a obtiažnosti, a nízkej účinnosti, a nerovnomerné obraz stlačené gombíkovej dierky je ľahko poškodiť. (Tento produkt sa má použiť pre viaceré výhody)

Po druhé, hlavné parametre

Hmotnosť: 8 kg

Veľkosť balenia: 380 × 320 × 540mm

Balenie: kartón balenie

Po tretie, použitie kroky

1. Skontrolujte osadené priechodkami.Ak existuje akékoľvek cudzie predmety na stope, ak je to potrebné, očistite ich až tak, že dráha jasné.

2. Dať gombíkovej dierky do poľa zase okno rukoväť v smere hodinových ručičiek, a vyplniť gombíkovej dierky s gombíkovej dierky.

3. Stlačte rukoväť na najnižšie miesto; výťah je na najvyšší bod. (stlačte tlačidlo koniec, výťah hore)

4. Skontrolujte, či gombíkovej dierky je v pracovnej polohe.

Po štvrté, veciach, ktoré potrebujú pozornosť

1. Štandardné kvalifikovaný dierky musia byť použité (na vonkajšom krúžku a vnútorného priemeru sú pravidelné kruhy, a priechodky, nesmie byť poškodený).

2. Keď nie je potrebné, aby pracka, je zakázané prevádzkovať. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Upozornenie:

Ak sa rozhodnete "predávajúci spôsob dopravy", zabezpečíme prepravy po mori a dodania ho najbližšiemu seaport!

Ak áno, kedy zásielku príde na prístavu určenia, je kupujúci musieť zaplatiť cieľový port poplatky (napr. terminál manipulačné poplatky, dokumenty, poplatky, poplatky za skladovanie, ect), daň vykonať colné odbavenie a vyzdvihnúť tovar.

Ak sa rozhodnete DHL / ARAMEX/ FEDEX,ATD, zabezpečíme zásielky international express, a to sa priamo doručenie na vašu adresu (DVERÍ K dverám SLUŽBY)!

Ak áno, kedy balík dorazil, kupujúci iba v musieť zaplatiť vlastné alebo daňovej povinnosti poplatok.

Kupujúci by mal skontrolovať balík/tovar starostlivo pred podpísaním prevzatia tovaru.

Ak existuje akékoľvek škody, obráťte sa na miestne ARAMEX / DHL / Fedex požiadať sťažností a reklamácií ALEBO kontaktujte sa s nami do 24 hodín.

Značky: nohy gombíkovej dierky, roller tlač stroj, skutočné dierky džínsy, pás dvojité gombíkovej dierky, gombíkovej dierky vyšívané sukne.

Druh Vertikálne
Názov Značky YunlinLi
Mangánovej ocele gombíkovej dierky 10 mm
Stav Nové