shape
shape

20KHz 2000W 220V Vysoký Výkon Priemyselného Typu Ultrazvukové Homogenizáciu Sonicator Sonda Pre Olej A Vodu Emulsifying

Na sklade

sku: w4184

  • 0

(0 )

€2 623.98 €2 492.78

  • Kategória: Domáce Spotrebiče

Farby:

  • Čierna

  • Zelená

  • Modrá

  • Svetlo Modrá

  • Fialová

  • Orange

  • Fialová

  • Hnedá

Veľkosti:

  • Popis
  • Ďalšie Informácie
  • Recenzie(0)

20KHz 2000W 220V Vysoký Výkon Priemyselného Typu Ultrazvukové Homogenizáciu Sonicator Sonda Pre Olej A Vodu Emulsifying

UCE Sonics vyrába technologicky najvyspelejšie a spoľahlivé ultrazvukové procesory v priemysle pre aplikácie, ako napríklad: rozptylu častice, nanotrubice a Grafén; bunky lysing a bunky prerušenia; vzorky prípravka; Čip testu; homogenizáciu; ťažba; atomizáciu; a ďalšie.

Ultrazvukové kvapaliny spracovanie je veľmi cenné metodika v laboratóriu.Vysoká intenzita (20 kHz rozsah), ultrazvukové generácie je dostatočne výkonný na dosiahnutie užitočné kvapaliny spracovanie v širokej škále aplikácií.Všetko od lyses E. coli buniek na mieste čistenie špinavé lab výrobky môžu byť vykonávané ľahko, rýchlo a reproducibly.

V kvapalnej, rýchle (napr., 20 KHz) vibrácie horn sonda tip spôsobuje cavitations, tvorba a násilné kolaps mikroskopických bubliniek.

Kolaps tisíce cavitations bubliniek uvoľní obrovské energie do tekutej forme rázové vlny.

Predmetov a plôch, ktoré sa nachádzajú v blízkosti cavitations oblasti sú "spracované", ktorú vydala energie.

Výber generátor (a snímače) a rohy/sondy sú uzavreté pre objem, viskozita a iné parametre konkrétnu aplikáciu.

Naše Ultrazvukové Generátor je veľmi sofistikované elektronické zariadenie, ktoré automaticky, nastavte silu úrovni, aby spĺňali úroveň odolnosti produkované konkrétnu aplikáciu.Prevodníky využiť starostlivo vybraných piezoelektrické kryštály premeniť na elektrický signál na mechanické kmitanie.Rohy/Sondy sú vyrobené z vysoko kvalitného titánu alebo hliníka.

kľúčové slová:ultrazvukové homogenizer reaktora, ultrazvukové emulsification reaktora, ultrazvukové tradičnej Čínskej medicíny ťažba zariadenia, ultrazvukom, extrakcie reaktora.ultrazvukové kvapaliny procesor.zmiešavacie zariadenia,ultrazvukové sondy sonicator.ultrazvukom, extrakcie reaktora,ultrazvukové bionaftu reaktora,chemický reaktor.

◊ kavitácie je generovaný okolo rezonancie prúty, veľmi rovnomerné rozdelenie ultrazvukové energie v drážke telo, tak ako dosiahnuť čo najlepší čistiaci účinok.

◊ ultrazvuk tyč výkon nie je na úrovni, kapacita nádrže a rozdiel teploty vplyv zaťaženia na zmeny, výkon je stabilný a jednotné.

◊ kvôli ultrazvukové prúty štrukturálne charakteristiky, jej rozsah použitia ako bežné ultrazvukové vibrácie dosky je širší, najvhodnejšie vákuové čistenie tlakom, sa vzťahujú aj na rôznych chemických procesov.

◊ konvenčného ultrazvukového vibračná plošina má život viac ako 1,5-násobok.

◊ trubice typu dizajn vibrácií tyče je možné nainštalovať kdekoľvek v nádrži.

◊ záruka vodotesné utesnenie.

Druh

UCE-HLCSB1000

UCE-HLCSB1500

UCE-HLCSB2000

Frekvencia

20KHz

20KHz

20KHz

Moc

1000W

1500W

2000W

Široko používaný v tradičnom ultrazvukové čistenie, biochémia, potravinárske, chemické, farmaceutické a iné priemyselné odvetvia.Biochemické vyšetrenia, ultrazvuk tyče môžu byť aplikované na veľké emulsification, vzdialenosť, homogenizáciu, ťažby, katalytické reakcie, zvýšenie produktivity; homogénny jednotné miešanie v potravinárskom priemysle, ultrazvukové prúty použiť hral úlohu nemožno podceňovať; v chemickom priemysle, ultrazvukové stick pre rúry, nádrže, a kotol triedy čistenie.Bionaftu opustené olej a palmový olej rafinácia procesu katalytického účinku ultrazvuku udivujúce účinnosť desať krát, a a úžasné vyhliadky v petrochemickom priemysle.

Kľúčové slová Ultrazvukové Kvapaliny Procesor
Druh Ultrazvukový Čistič Časti, Ultrazvukové Herb Extract Stroj
Pôvod Kontinentálna Čína
Napätie 220V
Kľúčové slovo Ultrazvukové homogenizer
iný názov ultrazvukové Bionaftu Reaktora
Aplikácia Čínske Liečivé Byliny Ťažba
Frekvencia 20KHz
Číslo Modelu UCE-HLCSB2000
Názov Produktu ultrazvukové reaktora
Dĺžka sondy 790mm
Moc 2000W
Názov Položky Ultrazvukové Bunky Disruptor
používané Miešanie Zariadenia